Expositie Arie Wols in Swinhove

ZWIJNDRECHT- Sinds kort hangt er een nieuwe expositie bij de Swinhove Groep, locatie Swinhove. Het zijn de werken van de Heerjansdamse kunstenaar Arie Wols.

Arie Wols was een veelzijdig kunstenaar en twintig jaar na zijn dood stond het leeuwendeel van zijn omvangrijke oeuvre verscholen op de bovenverdieping van een pandje op Steegoversloot in Dordrecht. Zwijndrechtenaar Wim van Pelt kocht de complete collectie en presenteert nu samen met de Swinhove Groep en ‘Stichting Dordttalk’ de eerste overzichtsexpositie.

De diversiteit aan werken is groot. De expositie bestaat uit grafische werken, fantasierijke kunst en een boeiende selectie uit de vele zelfportretten. U bent tot 30 juni 2019 van harte welkom om de expositie te bezoeken bij de Swinhove Groep, locatie Swinhove aan de Plantageweg 3 te Zwijndrecht. De expositie is te vinden op de begane grond. Daarnaast bent u van harte welkom in brasserie De Heerlijkheid om van uw bezoekje een gezellig uitje te maken. U kunt hier terecht voor een kopje koffie met wat lekkers, een smakelijke maaltijd of een gezellige drankje met borrelhapje.