Eerste creamarkt in De Nederburgh

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 25 november vindt er een creamarkt plaats in het wijkcentrum De Nederburgh in Zwijndrecht. Het belooft volgens de initiatiefnemer een gezellige markt te worden waarop men kan zien hoe leuk het is samen creatief bezig te zijn.

Het is de eerste keer, dat er een creamarkt georganiseerd wordt in De Nederburgh. De markt is op initiatief van Leonie, die samen met Marleen de haak- en breigroep begeleidt op de dinsdagmiddag. Haar gedachte was: “Laten we een markt organiseren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ideeën op kunnen doen en mee kunnen doen.”

Quilten
De leden van de haak-en breigroep zijn tijdens de creamarkt aanwezig. Net als de deelnemers van de schilderclub van De Nederburgh. Ook zullen er andere kramen zijn tijdens deze creamarkt. Zo is er een dame aanwezig die een passie heeft voor quilten. Men kan niet alleen haar werk bewonderen maar ook proberen zelf een stukje te quilten.

Workshops
Als bezoeker wordt men ook uitgenodigd om aan een workshop mee te doen. Er zullen meerdere workshops gegeven worden. Voor een kleine bijdrage doet men al mee.

Handgemaakte cadeaus
De creabeurs is een plek om elkaar te inspireren en ideeën uit te wisselen, om andere Crea Bea’s te ontmoeten. De markt geeft daarnaast ook de mogelijkheid om alvast inkopen te doen voor de decembermaand bij de deelnemers die unieke handgemaakte cadeaus op hun kramen hebben staan.

Info
Creamarkt. Zaterdag 25 november van 10.00 tot 14.00 uur in het wijkcentrum De Nederburgh, Duivenvoorde 211-A in Zwijndrecht. De markt is zowel voor beginners als gevorderden en de entree is gratis.

Bron Diverz