Echtpaar Bouwmeester-van Heukelom 65 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT- Locoburgemeester Tycho Jansen heeft op 12 februari jl. een bezoek gebracht aan het briljanten bruidspaar Bouwmeester-Van Heukelom. De locoburgemeester werd hartelijk ontvangen en bracht de felicitaties over namens de gemeente Zwijndrecht.

Op 10 februari 1955, nu 65 jaar geleden, zijn de heer en mevrouw Bouwmeester in Zwijndrecht in het huwelijk getreden. Mevrouw Bouwmeester is geboren en getogen in Zwijndrecht. Mijnheer Bouwmeester komt oorspronkelijk uit Zevenhoven en is naar Zwijndrecht gekomen om te werken, eerst in de veeteelt en later bij Tomado.

Het echtpaar heeft na de huwelijkssluiting eerst ingewoond op de Kerkstraat. Nadien zijn zij met twee kinderen vertrokken naar Australië waar zij twaalf jaar hebben gewoond. Bij terugkomst in Zwijndrecht waren zij inmiddels zeven kinderen rijk met een achtste op komst en zijn zij neergestreken in de wijk Meerdervoort, waar zij nog steeds wonen. Na hun terugkeer in Zwijndrecht heeft de heer Bouwmeester jarenlang bij PTT Post gewerkt.

Het bruidspaar is in goede gezondheid en gelukkig met hun acht kinderen, achttien kleinkinderen en zeventien achterkleinkinderen. Zaterdag 8 februari was er een mooie feestmiddag in De Theetuin te Rijsoord die het bruidspaar heeft doorgebracht met de familie.