Dit jaar geen Noordparkfestival in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT- Met pijn in het hart hebben de organisatoren van het Noordparkfestival naar de richtlijnen van de overheid moeten besluiten dat het Noordparkfestival op 27 juni 2020 niet door kan gaan.

“We zeggen met pijn in ons hart, omdat we dit jaar voor de 12e keer een enorm spektakel in gedachten hadden om iedereen van te laten genieten”, aldus voorzitter Samantha Nuninga van de Stichting Noordparkfestival Zwijndrecht. Maar tegelijkertijd is het volgens haar de enige juiste beslissing, aangezien er nu veel belangrijkere dingen op het spel staan, namelijk ieders gezondheid!

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 april, waarin besloten werd de maatregelen rondom festivals en evenementen te verlengen tot 1 september, is de stichting ook genoodzaakt het festival te annuleren. Vooruitplannen naar later dit jaar brengt vooralsnog te veel onzekerheden met zich mee, dit wil het bestuur van de stichting zichzelf en iedereen die bij de organisatie betrokken is, niet aandoen. Daarom heeft het bestuur besloten het Noordparkfestival een jaar op te schuiven.

U kunt zaterdag 26 juni 2021 vast in uw agenda noteren! Dan maken we er met zijn allen een groot feest van. Het bestuur van de Stichting Noordparkfestival Zwijndrecht wenst u en uw familie en naasten alle goeds en gezondheid en hoopt u zeker volgend jaar in het mooie Noordpark aan de oevers van de Oude Maas en de Noord in Zwijndrecht te ontmoeten!.