Cursus van 5 workshops Geluk & Bloei

ZWIJNDRECHT- Vrijdagochtenden 6,13,20,27 maart en 3 april van 10.00 uur tot 12.00 uur zal er een cursus zijn van vijf workshops over samen tot bloei komen en levensgeluk vinden! ‘Daar ben je!’ is een cursus van vijf ochtenden, waarin je samen tot bloei komt.

Je werkt onder meer aan de ontwikkeling van een goed kompas. In de workshops spiegel je jezelf aan informatie uit sociale wetenschappen en christelijke spiritualiteit. Wat sociale wetenschappers zeggen, wordt afgewisseld met wijsheid uit de bijbel en uit andere bronnen van christelijke spiritualiteit. Ontdek hoe mooi sociale wetenschappen en christelijke spiritualiteit in elkaars verlengde liggen en hoe eenvoudig het is om elkaar verder te helpen. Je laat jezelf inspireren door het ‘design’ uit de natuur. Er wordt gekeken naar onszelf als een boom, hoe we stevig kunnen staan, groeien en tot bloei komen. Gelovig of niet dat maakt niet uit. Deze workshops zijn waardevol voor iedereen die graag samen tot bloei wil komen en haar of zijn richting in het leven wil vinden.

De cursus wordt kosteloos aangeboden door stichting Kerken in Zwijndrecht. Locatie is De Pastorie, op de 1e etage, Rotterdamseweg 71. Inloop met koffie/ thee en lekkers om 9.45 uur. Meer informatie en aanmelden op www.daar-ben-je.nl