Cursus assertiviteit voor volwassenen najaar 2020

ZWIJNDRECHT – U vindt dat u te vaak over uw eigen grenzen heen gaat. U doet vaak dingen terwijl u er geen zin in heeft, omdat u geen ‘nee’ durft te zeggen. U wilt zeggen wat u denkt, maar dit lukt niet zonder boos te worden. U wilt dit graag veranderen, maar weet niet hoe. Weet dat u niet de enige bent! Het Vivera Sociaal Wijkteam start in het najaar met de cursus assertiviteit voor volwassenen. Inwoners van Zwijndrecht en Heerjansdam vanaf 18 jaar kunnen deze cursus kosteloos volgen.

Diverse workshops

De cursus bestaat uit 8 workshops met diverse thema’s rondom het onderwerp assertiviteit. De thema’s zijn assertiviteit, non-verbale communicatie, opkomen voor jezelf, niet-realistisch denken, complimenten geven en ontvangen, kritiek geven en ontvangen, ruzie en conflicten en de dramadriehoek. U kunt de workshops die u aanspreken als los onderdeel volgen, maar u kunt de cursus ook in zijn geheel volgen. Elke workshop wordt zowel overdag als in de avonduren gegeven, zodat iedereen de mogelijkheid heeft een workshop te volgen op een geschikt moment.

De cursus wordt gegeven door twee sociaal werkers van het Vivera Sociaal Wijkteam. Samen met andere cursisten leert u per thema diverse theorieën, doet u oefeningen en krijgt u tips en trucs aangereikt die helpen uw assertiviteit te vergroten. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor de cursus en/ of losse workshops, dan kunt u contact opnemen via
T 078 770 81 81 of M info@wijkteamzwijndrecht.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, waarin u ook geïnformeerd wordt over de cursuslocatie.
Uiteraard kunt u voor vragen of meer informatie ook contact met opnemen met het Vivera Wijkteam of surfen naar de de website, www.viverazwijndrecht.nl