Creatief ontspannen door schilderworkshops met de bakfiets

ZWIJNDRECHT- Tijd hebben voor jezelf waarin je kunt ontspannen. Dat vindt Astrid Honcoop van het Bakfiets Atelier heel erg belangrijk. Met haar nieuwe schilderworkshops biedt ze laagdrempelige, creatieve schilderworkshops aan, bij voorkeur in de buitenlucht.

De workshops vinden plaats op interessante en inspirerende plekken in Zwijndrecht en omgeving. En met haar bakfiets komt Astrid gemakkelijk op deze rustige locaties. Bovendien kan ze dan gelijk alle benodigdheden voor de workshop vervoeren. Die hoeven de deelnemers dus niet zelf mee te nemen.  Astrid wil met het Bakfiets Atelier ontspanning bieden door iemands creativiteit (weer) te laten stromen. Met haar kennis en vaardigheden als kunstenaar stimuleert ze het creatieve proces tijdens een ontspannen schilderworkshop. 

Zintuigen prikkelen

Moet je al schilderervaring hebben? Astrid: “Nee, voorkennis en schildervaardigheden zijn niet nodig. Het gaat er ook niet om wie het mooiste resultaat heeft. Maar juist om het creatief bezig zijn en daar plezier in hebben! Buiten in de natuur of juist in een industriële stedelijke omgeving, stimuleert je creatieve brein,” legt ze uit. “Door het buiten bezig zijn worden alle zintuigen geprikkeld. Bovendien vergroot buiten bezig zijn je positieve stemming. De stress neemt af, je creativiteit neemt toe en je aandacht en geheugen worden beter.” Naast de open workshops zijn er ook besloten teken- en schilderworkshops. Van kinderfeestjes tot bedrijfsactiviteiten als teambuilding, creatieve werksessies of bedrijfsuitjes en is Astrid ook inzetbaar voor creatieve gastlessen op basisscholen.

Inschrijven

Kijk voor deze en voor alle andere workshops op www.bakfietsatelier.nl