ZWIJNDRECHT – De coronacrisis treft ons allemaal, het dagelijks leven ziet er heel anders uit dan een aantal weken geleden. Toch zijn er mensen die met leuke, goede en originele initiatieven de crisis ‘iets’ willen verlichten. Zo heeft onder anderen Karim de Kool al een steentje bijgedragen door muziek te draaien voor de ouderen in Zwijndrecht.

En nu is het aanstaande maandag Koningsdag in Nederland. Normaal een dag van feest, gezelligheid en saamhorigheid. Maar dit jaar is er geen vrijmarkt, geen gezellig samenkomen en ook alle (horeca)evenementen zijn afgelast. Zo ook aan het Veerplein in Zwijndrecht.
Het gelijknamige café heeft, in samenwerking met lokale DJ’s, een alternatief gevonden om toch een klein beetje het koningsdaggevoel te beleven: een acht uur durende livestream!

Om 15 uur zal het ‘online-feest’ losbarsten met DJ Red, DJ Ruben, Feest DJ Bas, DJ Pascal en DJ Karim. Daarnaast komt er ook nog een mystery guest langs! Zo kan iedereen vanuit huis toch nog een feestje vieren op Koningsdag. Tijdens de livestream is er ook de mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen.

De livestream is aanstaande maandag, 27 april 2020, vanaf 15 uur te bekijken op live.veerplein.com.

Uiteraard worden ter plekke alle maatregelen vanuit het RIVM opgevolgd.