Burgemeester van Loo opent de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT- De nieuwe burgemeester van Zwijndrecht, de heer Hein van Loo, opent op 13 juni de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in de Wijk Walburg.

Deze buitenspeelmiddag is een primeur voor Nederland. Hier hoort natuurlijk een nieuwe burgemeester bij te zijn. Tevens kan hij kennis maken met de inwoners van onze wijk en daar buiten en met eigen ogen zien dat Zwijndrecht bruist en een geweldige gemeente is om als burgemeester te mogen werken.

Bij de ouderen buitenspeelmiddag, is iedereen welkom. Vind u het leuk om mee te doen, of komt u alleen om de nieuwe burgemeester te ontmoeten, dan bent u ongeacht uw leeftijd, van harte welkom.

Op het veld staan tafels en bankjes waar u een kopje thee of koffie kunt drinken. Maar er is meer. Heeft u aan 10 onderdelen meegedaan en uw stempelkaart is vol, dan kunt u kiezen voor de gezonde hapjes, die door de diëtiste zijn samengesteld, of een ijs en limonade.

Als locatie is wederom gekozen voor het grote grasveld van de Schotsetuin, dit is bij het Londenseplein, in de wijk Walburg. Deze locatie ligt heel centraal en biedt voldoende ruimte, voor een grote groep mensen.

Om 14.00 uur wordt het startschot gegeven door de burgemeester en kan men meedoen aan de vele activiteiten, van Yoga tot blikgooien.

Van bewegen wordt je fit en vrolijk. Wilt u weten aan welke activiteiten u mee kunt doen, kijk dan op de website van Wijkplatform Walburg.