Bijna 50-jarige Albert Heijn Walburg weer als nieuw

Foto Albert Heijn. Margaret Wezel en Helene Korporaal werken bijna vanaf het begin al bij Albert Heijn Walburg. Zij kregen de eer om de vernieuwde winkel officieel te openen. 

ZWIJNDRECHT – De Albert Heijn aan het Hof van Holland in Zwijndrecht is op dinsdag 4 april feestelijk heropend. De winkel ziet er, dankzij een grondige verbouwing, weer als nieuw uit en heeft onder meer nu een groter vers-aanbod.

Albert Heijn Walburg had vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad vers en diepvries geschonken aan Voedselbank Zwijndrecht. Het ging om producten met een totale waarde van zo’n 2.000 euro. “Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn om zo dit lokale goede doel extra te kunnen ondersteunen”, aldus supermarktmanager Hans Rustwat.

Al sinds 29 mei 1974 is de Albert Heijn een begrip in winkelcentrum Walburg. Naast een ruimer vers-aanbod  zijn er nu elf zelfscan kassa’s en als extra service naast een geldautomaat ook een pakjeskluis. Voor de opening van de winkel was er dan ook veel belangstelling. Hans Rustwat: “Onze klanten reageren erg enthousiast. Zij vinden de winkel erg mooi geworden.”

Foto Albert Heijn . Er zijn nu elf zelfscankassa’s.
Maar voor wie liever bij de gewone kassa afrekent kan dat natuurlijk ook.

Info
Albert Heijn Walburg aan het Hof van Holland 30 in Zwijndrecht is open op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 22:00 uur, vrijdag en zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Bron: Albert Heijn