Bewegen voor 55+ op latin muziek in Oudelands Ambacht

ZWIJNDRECHT- Bewoners uit de wijk Heer Oudelands Ambacht organiseren in wijkgebouw ‘t Klankbord op dinsdag 30 mei in samenwerking met welzijnsorganisatie Diverz en Giants Salsa de eerste les van ‘Bewegen voor 55+ op latin muziek’.  In totaal zijn er 5 lessen en de kosten zijn € 5,- per les.

In wijkgebouw ‘t Klankbord worden activiteiten ontplooid op initiatief van en door bewoners van de wijk. Naast wekelijkse bijeenkomsten als ‘De breiclub’ en ‘Met elkaar eten op woensdag’ is er in mei een nieuw initiatief gestart: ‘Bewegen voor 55+ op latin muziek’. Volgens Diverz is na het succes van de proefles, die Jay van Giants Salsa op 9 mei in t’ Klankbord gaf, is besloten een nieuwe reeks aan te bieden van in totaal 5 lessen. Speciaal voor iedereen die zin heeft om dansend actief te blijven en de basispassen van de salsa, merengue en bachata eigen te maken. Het tempo van de dansen zal rustig zijn zodat iedereen kan meedoen en toch zijn of haar conditie op een swingende manier op peil kan houden. Bovendien biedt dit latin uurtje een mooie gelegenheid om buurtgenoten te ontmoeten, aldus de welzijnsorganisatie.

Info
Voor meer informatie of wie zich in de wijk wil opgeven voor: ‘Bewegen voor 55+ op latin muziek’ kan contact opnemen met Jay van Giants Salsa via het telefoonnummer 06-41879483.
De lessen worden gegeven op dinsdag 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni van 15.00 tot 16.00 uur.
De kosten per les zijn 5 euro.
De locatie is wijkgebouw ’t Klankbord, Klarinetsingel 3 in Zwijndrecht.

Bron: Diverz