Diverz logo ATOS RTV

ZWIJNDRECHT – Voor de 2e keer organiseert welzijnsorganisatie Diverz hét Maatschappelijk Betrokken event van Zwijndrecht op 31 oktober van 16.00 tot 18.30 uur bij Van der Valk Hotel Zwijndrecht. Ook dit jaar weer een feestje, waar lokale ondernemers en organisaties elkaar ontmoeten om met gesloten beurs te handelen in diensten, menskracht, middelen, kennis en kunde.

Ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen vormgeven, hun onderneming willen profileren of gewoon iets goeds willen doen, zijn van harte uitgenodigd.

De beursvloer is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten; bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties.  In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Namens Diverz zullen er zogenaamde hoekmannen aanwezig zijn die helpen bij het maken van een match.

Aanmelden
Deelname aan de beursvloer is gratis onder voorwaarde dat men zich aanmeldt en de aanvraag/aanbod doorgeeft via www.zwijndrechtvoorelkaar.nl/beursvloer of een e-mail stuurt voor meer informatie naar info@diverz.info

De Zwijndrechtse Beursvloer is een initiatief van Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds en Van der Valk Hotel Ara.