Avondvierdaagse Zwijndrecht gaat door!

ZWIJNDRECHT- De Zwijndrechtse Avondvierdaagse #AV078 is in samenspraak met de Gemeente Zwijndrecht verplaatst van juni naar de laatste week van augustus. Leidend in deze beslissing is het advies van het RIVM geweest omtrent de COVID-19 ontwikkelingen. Gezien de vele positieve reacties en al ontvangen inschrijvingen is Stichting Avondvierdaagse Zwijndrecht heel blij dat het evenement toch door kan gaan.

Nieuwe datum

Met een verwacht aantal van 2000 tot 3000 enthousiaste lopers kan de Avondvierdaagse met recht een groot evenement genoemd worden. De huidige ontwikkelingen, onzekerheid en adviezen van het RIVM heeft de stichting doen besluiten dat het niet verantwoord is om, indien al toegestaan, het evenement in juni te laten plaatsvinden. Het evenement is nu verplaatst naar 25 t/m 28 augustus 2020.

Inschrijvingen open

Dit betekent dat de inschrijvingen via de website (www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl) open blijven en we doorgaan met het inschrijven van grote groepen zoals scholen en sportverenigingen.

Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de gemeente en de sponsoren om ervoor te zorgen dat het een veilig, gezond maar bovenal fantastisch evenement gaat worden.

Naast de vele positieve reacties van de aanstaande lopers heeft ook het Zwijndrechts bedrijfsleven erg goed gereageerd. Veel bedrijven staan open om op verschillende manieren hun steentje bij te dragen aan dit evenement.

Vrijwilligers

Tot slot kan de organisatie ook nog altijd heel graag vrijwilligers gebruiken! Interesse om tijdens de dagen zelf uw steentje bij te dragen? Zie www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl

Over de tafelronde Zwijndrecht

De Tafelronde Zwijndrecht is een serviceclub van heren tussen de 25-40 jaar die graag een bijdrage levert aan de lokale gemeente. Jaarlijks organiseert de Tafelronde (al meer dan 30 jaar) kosteloos een leuke boottocht voor ouderen en alleenstaanden en wordt middels een fundraising geld gedoneerd aan lokale goede doelen.

Bij de Zwijndrechtse Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede- Tafelaars en zichzelf.