ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 24 augustus 2019 wordt er een zomeravondconcert georganiseerd in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Dit voornamelijk instrumentale concert wordt gegeven door drie bekende musici, namelijk Arjan & Edith Post, trompet en André van Vliet, orgel. Deze musici zijn met grote regelmaat op tv te bewonderen en spelen bij vele concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren op vele cd’s.

Zij treden op 24 augustus zowel gezamenlijk als solistisch op. Zo zal André van Vliet diverse orgelsolo’s en improvisaties ten gehore brengen. Daarnaast is er ook tijd ingepland voor samenzang, zodat vele muziekliefhebbers met uiteenlopende interesses allen aan hun trekken komen. Bij het opmaken van dit bericht is het exacte programma nog niet bekend, maar er zullen bekende liederen uit diverse Christelijke liedbundels ten gehore gebracht worden, maar ook zullen er klassieke en populaire melodieën op het programma staan. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. In de pauze kunt u in het Atrium van de kerk, cd’s van beide musici kopen en is er gelegenheid, om onder het genot van een drankje, Arjan & Edith en André te ontmoeten.

Wanneer u de toegangskaarten vooraf reserveert kosten deze slechts € 7. Dat kan telefonisch of door een WhatsApp of  SMS te sturen met uw naam en het aantal kaarten. Het telefoonnummer is 06-28571581. Kaarten bestellen via de email is ook mogelijk: leenkoster53@g.mail.com . Aan de kerk kosten de kaarten € 10. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie kunt bellen of mailen met Leen Koster.