Arjan Breukhoven geeft concert in Bethelkerk

ZWIJNDRECHT – Arjan Breukhoven geeft op zaterdag 23 juni een orgelconcert op het prachtige orgel in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 van Zwijndrecht. Het concert heeft als thema: “Populaire Orgelbespeling”.

Vanaf acht uur speelt Arjan Breukhoven een programma waarbij de organist populaire muziek zal laten horen op het prachtige orgel van de kerk. Ook zal de organist zijn improvisatietalent zeker laten horen.Het publiek kijkt tijdens het concert in de keuken van de organist via een groot beeldscherm.
Arjan Breukhoven bespeelt in binnen- en buitenland jaarlijks vele orgels tijdens concerten. Zo toert hij dit jaar onder andere door Australië met 10 concerten, Frankrijk en 4x door Duitsland. Als organist is hij verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs en als diendheid. Al vele jaren is hij o.a. regelmatig te zien bij het televisieprogramma Nederland Zingt.

Concerten van Arjan Breukhoven onderscheiden zich van vele andere orgelconcerten mede door de interactie met het publiek. Tijdens het concert presenteert hij zijn eigen programma met aankondigingen, anekdotes en wetenswaardigheden achter de composities die hij speelt. Hierdoor worden de concerten toegankelijker voor een groter en jonger publiek. Ook de keuze van de programma’s draagt hier zeker ook aan bij.

Kaarten zijn te reserveren via’ ‘ . text_chop(‘www.arjanbreukhoven.nl/agenda,’, 30) . ‘‘ maar zijn ook verkrijgbaar aan rigent aan de kerk voor € 8,-. Meer informatie:’ ‘ . text_chop(‘www.arjanbreukhoven.nl’, 30) . ‘