Alzheimer café op 5 december

ZWIJNDRECHT – Gespreksleider, Petra van de Heiden geeft tijdens het Alzheimer Café , tips om de december maand op een aangename manier door te komen. Onder het motto: Er samen over praten, helpt.December is altijd een moeilijk maand wanneer je partner of ouder lijdt aan Alzheimer of een ander vorm van dementie. Hoe ga je daar mee om? Hoe houden we het voor allen gezellig.

In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw eigen vragen en voor onderling contact.Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Ook U bent van harte welkom.
Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand in de Salon van Swinhove, Plantage weg 3, 3333 GZ in Zwijndrecht.
Woensdag 5 december gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar.
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer half 10.
De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol.
Informatie per mail: alzheimercafe@swinhovegroep.nl
mob 06-21126071 mob 06 41421697

Inwoners van Hendrik Ido Ambacht kunnen gebruik maken van de Blije Borgh bus. Kosten 5 euro per retour. Bellen naar John Thibaut, mob. 06 31 64 02 58, mail: thibaut@caiway.nl Indien plaats, dan kunnen inwoners van Zwijndrecht ook van deze dienst gebruik maken.