Alzheimer Café met als thema: ‘De casemanager dementie vertelt’

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 1 november is er weer een Alzheimer Café, een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Thema van deze avond is: De casemanager dementie vertelt.’ Gastspreker op deze avond is: Rogier Taal (casemanager dementie)

Deze avond gaat over wat de casemanager dementie kan betekenen om ervoor te zorgen dat de persoon met dementie langer thuis kan blijven wonen en de mantelzorger meer ontlast wordt.

Luisterend oor
In het Alzheimer Café is er ook een luisterend oor en of ruimte voor uw persoonlijke vragen. In de pauze kan men ook in gesprek gaan met verschillende medewerkers die professioneel mensen met dementie en hun naasten op verschillende wijze ondersteunen. Dit initiatief is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland afd. Drechtsteden,  Diverz,  MEE, Vivera Wijk Team, DWZ, Aafje en de Swinhove Groep  

Info
Het Alzheimer Café op 1 november is geopend vanaf 19.00. De aanvang is 19.30 en eindigt om 21.15. De Salon van Swinhove is te vinden aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht.

Bron: Swinhove