Activiteiten Hart van Meerdervoort

dav

ZWIJNDRECHT- Hieronder vind u de activiteiten voor aankomend weekend die in het Hart van Meerdervoort zullen plaatsvinden.

Inloop in Hart van Meerdervoort

Wist u dat u bijna elke werkdag van harte welkom bent in Hart van Meerdervoort (Perkstraat 57B) voor een lekker kopje koffie of thee? Van maandag t/m donderdag hebben wij inloop in de keuken. Zin een praat, spelletje, krantje of gewoon een lekker kopje koffie? Loop gerust eens binnen tussen 9 en 12 uur. Op donderdag mag er ook meegedaan worden aan een creatieve activiteit. De koffie en thee is gratis!

Kookles in Hart van Meerdervoort

Elke 2e en 4e woensdag van de maand wordt er een gezellige kookles gegeven voor volwassenen. We starten om 10.00 uur met het bereiden van het gerecht en rond 12.00 uur eten we het gezellig met elkaar op. De kosten zijn €6,-. Aanmelden kan via mail: l.vanderwal@diverz.info of via tel. 078-6259670. Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B, Zwiijndrecht.

Koken voor mannen in Hart van Meerdervoort

Wij zijn op zoek naar mannen die koken willen leren of hun kook-technieken willen verfijnen. Heeft u zin om met andere heren gezellig te koken en daarna te eten? Meldt u dan nu aan: l.vanderwal@diverz.info De lessen vinden plaats elke 1e woensdag van de maand van 10.00 uur tot 13.00 uur in Hart van Meerdervoort. (Perkstraat 57B, Zwijndrecht)

Creaclub Hart van Meerdervoort

In Hart van Meerdervoort organiseert Diverz op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur een gezellige creaclub. Deelname is gratis met een kopje koffie of thee er ook nog bij. Je kunt je eigen creawerkje meenemen of tegen een kleine vergoeding voor het materiaal deelnemen aan een werkstukje. Kom gewoon eens kijken. Aanmelden is niet nodig.

Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B, Zwijndrecht. Meer informatie: l.vanderwal@diverz.info