ZWIJNDRECHT – Afgelopen zaterdag was het voor de twirl meiden van Celebration Zwijndrecht tijd voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop. Dit maal mochten ze in Brielle laten zien waar zij de afgelopen tijd zo hard op hebben getraind. Er zijn wederom prachtige resultaten behaald; maar liefst 3 promoties, 25 podium plekken en diverse NK-plaatsingspunten!

Ook gingen er een aantal meiden voor het eerst op met een nieuw onderdeel, hierbij mochten zij aan de jury laten zien hoe hard ze hebben getraind voor hun show. Zo mocht Isa van Gelder voor het eerst op in de Peewee introductie met 1 baton, en liet Yselle Kleingeld zien hoe lenig ze is bij de Peewee introductie met Super-x-Strut. Daarnaast mochten Bindi van Rijs, Annou van Rijs en Maykha Oey op met hun nieuwe Dancetwirl, en ze hebben prachtige routine’s laten zien!

Naast haar Dancetwirl mocht Bindi ook op met haar 1 baton en 2 baton. Bij 1 baton behaalde zij een 2e plek, en bij 2 baton mocht zij op de allerhoogste trede staan en zelfs een promotie ontvangen! Bij 1 baton werden Isis Plaisier, Aminda Geerards en Annou respectievelijk 4e, 3e en 2e! Bij de Junior Intermidiate mocht Alissa de Vries met zowel 1 baton als 2 baton een gouden medaille ontvangen.

Bij Super-x-strut mochten de Senioren Kelly Bettonvil en Dianne Kerkhof allebei een medaille ontvangen met NK plaatsingpunten, Dianne sleepte zelfs een promotie binnen! Beide dames zijn hier inmiddels mee geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen!

Met Dancetwirl mochten er een hoop meiden van Celebration hun prachtige routine’s laten zien. Onze Peewee’s Isa en Yselle hebben goed hun best gedaan en mochten beiden het podium op voor een 2e en 1e plaats! Isis mocht bij de Juvenile’s een verdiende bronzen medaille ontvangen. In de Preteen Novice catagorie behaalde Caressa Geerards een prachtige 2e plaats met promotie naar de Beginners! Bij de Junioren was er een sterke competitie en ondanks dat Erin Euser helaas net geen podiumplek behaalde, heeft zij haar beste show neergezet en ontving zij hoge punten!

Na alle solisten was het tijd voor de teams. Het Twirlteam behaalde een mooie 3e plaats, en het Danceteam mocht zelfs een zilveren beker ontvangen! Bij de Largeteams mochten zowel de Juvenile’s als de Senioren voor het laatst op met hun huidige show, en mochten hierbij de gouden en de zilveren beker in ontvangst nemen! Zij zullen nu tijdens de zomerstop hard gaan trainen voor hun nieuwe show, waarmee zij op 21 september in Zierikzee op mogen. Het was een ontzettend succesvolle dag voor alle meiden en trainsters van Celebration, en zij zullen weer hard gaan trainen voor de volgende wedstrijden.

Interesse in de twirlsport? Kijk dan op de website: celebrationzwijndrecht.nl