Themabijeenkomst over de vraag  “Ben ik mantelzorger?”

ZWIJNDRECHT – Op maandagavond 17 april wordt er een speciale themabijeenkomst gehouden voor iedereen die langdurige zorg aan een ander geeft maar zich afvraagt of dit wel onder mantelzorg valt. Want zorgen voor je kind, partner, vader of moeder met een chronische ziekte of beperking vindt men vaak toch vanzelfsprekend.  

Op deze interactieve avond wordt daarnaast ingegaan op vragen als : Wat doet de situatie met je,  wat heb je nodig om het vol te houden en wat is het verschil met vrijwilligerswerk? De avond wordt verzorgd door Magda Slimmens en Henriëtte Heijstek, consulenten mantelzorg bij MEE Mantelzorg. De deelname is gratis. En ook als men iemand kent in een vergelijkbare situatie kan deze worden meegenomen.

Info
De informatieavond “Ben ik mantelzorger?” wordt gehouden op maandag 17 april van 19.30 tot 21.30 uur in het kantoor van het wijkteam. Langeweg 340 in Zwijndrecht (naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis). Aanmelden voor deze avond graag vóór 10 april per mail: info@meemantelzorg.nl of telefonisch via 078 – 206 3202.

Bron: MEE Mantelzorg