Mantelzorg cursus over ‘Balans in Zorg’

DORDRECHT – Voor mantelzorgers kan het een uitdaging zijn om de balans in zorgen-voor-jezelf-én-de-ander, goed te houden of weer goed te krijgen. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De vernieuwde cursus ‘Balans in Zorg’ helpt de mantelzorger daarbij. Deze cursus start op maandag 29 januari in Dordrecht.

Tijdens de cursus leert inzicht krijgen in de rol als mantelzorger, beter inschatten wat u wel en niet kunt. Ze gaan aan de slag met minder piekeren, omgaan met schuldgevoelens, hulp en steun vragen. Men leert invloed uit oefenen op de situatie en een betere balans te houden of vinden. 

Informatie en Aanmelden
De cursus wordt van 10.00-12.00 uur gegeven op maandag 29 januari, 5, 12, 26 februari, 4 en 11 maart en de terugkombijeenkomst is op 15 april 2024. Deelname is 15 euro (hiervoor krijgt de deelnemer een eigen cursusmap) en de bijeenkomsten zijn bij MEE Mantelzorg (Johan de Wittstraat 40A, 3311 KJ, Dordrecht). Voordat deelname bespreken men tijdens een (telefonische) intake de wederzijdse verwachtingen. Aanmelden kan tot 19 januari via MEE Mantelzorg: telefoon 078-2063202 of per mail info@meemantelzorg.nl

Bron MEE Mantelzorg