Mama Vita bijeenkomst met als thema ‘Zie jij jezelf?’

ZWIJNDRECHT – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de bijeenkomst van Mama Vita op maandag 5 februari in wijkcentrum Kubiek in Zwijndrecht. Thema dit keer is ‘Zie jij jezelf?

Als ouder van kinderen met autisme of een andere diagnose/aandoening, kan het volgens de stichting Mama Vita een uitdaging zijn om tijd en energie te vinden voor jezelf. Men is constant bezig met het zorgen voor de kinderen, hun behoeften en hun welzijn. Het kan gemakkelijk zijn om volledig op te gaan in de behoeften van de kinderen en hierdoor zijn of haar eigen behoeften te verwaarlozen. Neem daarom af en toe de tijd om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen: “Zie ik mezelf?” Over dit thema wordt een interactieve ochtend georganiseerd waarin ervaringen en tips met elkaar gedeeld gaan worden. Tijdens deze ochtend gaat men ook praktisch aan de slag gaan met verschillende zelfzorgactiviteiten. Het belooft volgens de organisatie een inspirerende en motiverende bijeenkomst te worden waarin men elkaar kan ondersteunen en nieuwe ideeën kan gaan opdoen. De deelname is gratis.

Info
Mama Vita bijeenkomst over het thema “Zie jij jezelf?’ op maandag 5 februari van 9.30 tot 11.30 in wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl.

Bron: Mama Vita