Alzheimer Café over ‘wat notarieel vast te leggen bij dementie’

ZWIJNDRECHT – Op woensdagavond 6 maart is er weer een Alzheimer Café, een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Thema van deze avond is: ‘Wat is er van belang om bij de notaris vast te laten leggen bij na de diagnose dementie of het vermoeden ervan’.  De gastsprekers van deze avond is Leen Vervelde. Hij werkt in de regio als Casemanager dementie. 

In het Alzheimer café is er ook een luisterend oor en/of ruimte voor uw persoonlijke vragen. In de pauze kunt u ook in gesprek met verschillende medewerkers die professioneel mensen met dementie en hun naasten op verschillende wijze kunnen ondersteunen. Dit Alzheimer Café is een samenwerking met: Alzheimer Nederland afd. Drechtsteden,  Diverz,  MEE, Vivera Wijk Team, DWZ, Aafje en de Swinhove Groep  

Info
Het Alzheimer café op 6 maart is geopend vanaf 19.00. De aanvang is 19.30 en eindigt om 21.15. De locatie is de Salon van Swinhove, Plantageweg 3 in Zwijndrecht. De toegang is gratis. Voor vragen kunt u mailen naar cvpoortvliet@swinhovegroep.nl.

Bron: Swinhove