Alzheimer Café over het samen beleven van de feestdagen

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 6 december is er weer een Alzheimer Café, een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Dit keer met als thema ‘de feestdagen met uw naaste met dementie gezamenlijk op een fijne manier te beleven’.

Op deze avond zal Amyra Roos, een gespecialiseerd verzorgende in dementie, tips geven om de feestdagen op een fijne manier met iemand met dementie te beleven. Met als feestelijke afsluiting een optreden van het Swinhove koor.

Luisterend oor
In het Alzheimer Café is er een luisterend oor en ruimte voor persoonlijke vragen. In de pauze kan men ook in gesprek gaan met verschillende medewerkers die professioneel mensen met dementie en hun naasten op verschillende wijze ondersteunen. Dit initiatief is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland afd. Drechtsteden,  Diverz,  MEE, Vivera Wijk Team, DWZ, Aafje en de Swinhove Groep  

Info
Het Alzheimer Café op 6 december is geopend vanaf 19.00. De aanvang is 19.30 en eindigt om 21.15. De Salon van Swinhove is te vinden aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht.

Bron: Swinhove