Alzheimer café over ‘het niet pluis gevoel’

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 6 september is er weer een Alzheimer Café, een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Thema van deze avond is: ‘Het niet pluis gevoel’. Gastspreker op deze avond is: Dr. L. van Rooijen huisarts in Zwijndrecht.

Op deze avond zal in gesprek gegaan worden over wat een huisarts en zijn praktijkondersteuner kunnen betekenen als u het vermoeden heeft dat er sprake is van dementie bij u of uw naaste.

Luisterend oor
In het Alzheimer café is er ook een luisterend oor en of ruimte voor uw persoonlijke vragen. In de pauze kan men ook in gesprek gaan met verschillende medewerkers die professioneel mensen met dementie en hun naasten op verschillende wijze ondersteunen. Dit initiatief is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland afd. Drechtsteden,  Diverz,  MEE, Vivera Wijk Team, DWZ, Aafje en de Swinhove Groep  

Info
Het Alzheimer café op 6 september is geopend vanaf 19.00. De aanvang is 19.30 en eindigt om 21.15. De Salon van Swinhove is te vinden aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht.

Bron: Swinhove