Zondag programmering 20 februari op ATOS Radio

ZWIJNDRECHT – Zondag 20 februari is er weer een volle programmering met onder meer Wij houden het Hollands, Sport op Zondag en de Derde Helft op ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week weer diverse interviews in zijn programma. Te gast in de uitzending zijn: Demy de Groot, Mattieu Attema en Martin Sterken. De gasten van deze week komen praten over onder meer hun nieuwe single!

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Te gast deze week is Gré van Strien van Tennisvereniging CC over Padelsport. Verder zijn er telefonische interviews met Jan van Dalen van VV Heerjansdam, Mike Zagwijn van VVGZ, Robert Mohan van Z.B.C ’97, Jan Korteland van DTC de Mol en Tim Hoogvliet van Tafeltennisvereniging Serve ’71.

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Deze week is er door omstandigheden geen uitzending van ‘Zoals de Waard’ is. Volgende week is er weer een nieuwe uitzending te horen van dit programma.

Wouter de Graaf

19.00- 21.00 uur De Derde Helft
Vandaag hoor je de tweede aflevering van het nieuwe programma ‘De Derde Helft’ op ATOS Radio. Vanaf 19.00 uur hoor je Wouter de Graaf en Menno Touw met hun nieuwe programma waarin de sport en actualiteiten uit de regio worden besproken. Ook zijn er muziekspelletjes te horen.