Workshop Bordje Vol

ZWIJNDRECHT- Zorgt u langdurig en onbetaald voor een familielid of goede vriend met een ziekte of beperking? Dan bent u misschien wel mantelzorger. U bent van harte welkom op de gratis online workshop Bordje Vol op donderdagochtend 27 mei van 9:30 tot 10:30 uur.

Of je nu extra zorgt voor een ouder, partner, kind, broer of zus met een ziekte, beperking of psychische kwetsbaarheid: ongemerkt kan er veel op uw bordje terecht komen. Deze online workshop geeft mantelzorgers spelenderwijs zicht op energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Met ‘Bordje Vol’ krijgt u in korte tijd waardevolle inzichten. Mantelzorgconsulent Patricia zal de workshop verzorgen. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om de link toegestuurd te krijgen. Ook krijgt u van tevoren thuis het spel “Bordje Vol” voor mantelzorgers bezorgd.

Aanmelden kan door te mailen naar info@meemantelzorg.nl of te bellen naar 078-2063202. U neemt deel via de computer met een link die u van tevoren krijgt opgestuurd via mail.