Woensdag 29 juni Badhuis-Got-Talent

ZWIJNDRECHT – Woensdag 29 juni is er weer een talentenjacht in Het Badhuis voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Wil je zingen, dansen, goochelen, muziek maken of wat dan ook, meld je aan en kom een spetterend optreden geven. De talentenjacht start om 16.00 uur met oefenen (neem alvast je verkleedspullen mee), daarna worden er om 17.30 uur pannenkoeken gegeten en zal de talentshow starten om 18.30 uur.

Om 18.30 uur zijn de ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden en andere belangstellenden welkom om de show met alle talenten te komen bekijken. De avond duurt tot 20.00 uur. Je kunt je hiervoor opgeven uiterlijk maandag 27 juni bij Het Badhuis of via een persoonlijk bericht of mailtje (naam, telefoonnummer, act en als je wil playbacken, minimaal 2 liedjes van je voorkeur). Kinderen die niet meedoen aan de talentenjacht, maar wel willen komen eten, zijn ook van harte welkom! Je moet je daarvoor wel even opgeven, zodat het Badhuis genoeg pannenkoeken heeft voor iedereen.

Meld je snel aan in Het Badhuis (tijdens de openingsuren) Prins Hendrikstraat 2, tel. 078 785 0503 of via mail: info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl of via facebook/badhuiszwijndrecht.