Winter3Daagse bij ATOS Radio

ZWIJNDRECHT/ HENDRIK-IDO- AMBACHT – Van 15 tot en met 17 december zal de zesde editie van de Winter3Daagse plaatsvinden. Ook dit jaar zal het thema ‘Armoede’ centraal staan. Daarnaast is er een inzameling voor de lokale voedselbanken van Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Papendrecht.

Zoals de afgelopen jaren zet de organisatie van de Winter3Daagse zich in om het thema armoede bespreekbaar te maken in de decembermaand. In de studio van ATOS RTV zal er 60 uur non stop radio en TV worden gemaakt door Niels Florusse, Wouter de Graaf en Bram de Waard. Tijdens de uitzending zullen er interviews zijn met organisaties die armoede bestrijden, zullen de diverse vormen van armoede besproken worden en zijn er gesprekken met mensen die producten hebben opgehaald voor de lokale Voedselbank. Daarnaast is er een escaperoom, treden er artiesten op en zijn er workshops. Niels, Wouter en Bram worden bijgestaan door 12 andere radio Dj’s tijdens de 60 uur durende radio uitzending.  

Op diverse basisscholen in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Papendrecht zullen er inzamelingsacties plaatsvinden. Daarnaast worden er op (sport) verenigingen ook producten ingezameld. Deze gaan allemaal naar de lokale voedselbanken. In de afgelopen vijf jaar zijn er ruim 160.000 producten opgehaald voor de Winter3Daagse. Indien u wilt doneren voor de actie ‘de Winter3Daagse’ kan er gekeken worden voor de mogelijkheden op www.winter3daagse.nl. Het is ook mogelijk om uw kerstpakket te doneren aan de lokale Voedselbank. Kijk hier ook even voor op onze website.

Kijk voor meer informatie op de website van de Winter3Daagse.