Winter3Daagse 2020 op ATOS RTV

ZWIJNDRECHT- Bijna is het zover de Winter3Daagse 2020! Van vrijdag 18 december 09.00 uur tot zondag 20 december 18.00 uur zal deze goede doelenactie plaatsvinden in de ATOS Studio aan de Westelijke Parallelweg 50 in Zwijndrecht. De ATOS DJ’s Niels Florusse en Bram de Waard zullen 57 uur non stop radio maken in shifts achter elkaar. Om de 2/3 uur schuift er een nieuwe ATOS medewerker aan in de studio om het programma mee te presenteren.

Doel Winter3Daagse 2020

Dit jaar zijn er drie goede doelen waar voor wordt ingezameld. Naast de voedselbank van Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Papendrecht wordt er dit jaar voor de kledingbank van de Drechtsteden en Zwijndrecht voor elkaar producten, kleding en geld ingezameld. Er is gekozen om dit jaar voor een brede keuze aan armoededoelen te kiezen. De aanvragen bij de voedselbank en kledingbank stijgen en veel ouderen en alleenstaande zijn eenzaam.

Voorgaande edities

De afgelopen drie jaar zijn er bijna 79.000 producten opgehaald die ten goede kwamen van de Voedselbank van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. In 2017 mochten we 9.144 producten overhandigen, in 2018 29.458 producten en tijdens de afgelopen editie konden we het aantal van 40.331 producten overhandigen aan de Voedselbank!

De komende weken

De komende weken kan je alles volgen op de website van “de Winter3Daagse” over de acties die gevoerd gaan worden, producten die opgehaald gaan worden en de ontwikkelingen op het gebied van deze actie die de komende maanden zullen plaatsvinden. De Winter3Daagse is te horen op ATOS RTV