Wint u ook bij de Oscars dit jaar?

REGIO – Op zondag 27 maart worden de belangrijkste filmprijzen uitgereikt tijdens de 94e editie van de Oscars. Dit jaar kunnen Landvast filmbezoekers ook in de prijzen vallen.

Landvast organiseert namelijk een Oscar-wedstrijd. Wie denkt te weten welke film, acteur of actrice in de prijzen gaat vallen mag een voorspelling wagen. Deze wedstrijden werden al gehouden in de Wipmolen en gaan we voor nu weer uit het archief halen, uiteraard wel met de huidige genomineerden.
Er zijn acht verschillende categorieën waar de bezoeker mag zeggen wie er gaat winnen. Uit alle deelnemers kiezen we tien prijswinnaars die als eerste de nieuwe ‘Vaste Landvast Gast Pas’ in ontvangst mogen nemen en hierdoor tien keer met korting naar de film kunnen.

Vaste Landvast Gast Pas

Op 28 maart lanceert Landvast voor de filmliefhebbers én regelmatige Landvast bezoekers de ‘Vaste Landvast Gast Pas’. Met deze pas kan een filmbezoeker tien keer met korting naar de bioscoop. Veel gasten vroegen met regelmaat of er iets van een abonnement of kortingsmogelijkheid is in Landvast, daarom hebben we deze pas geïntroduceerd. Op dit moment kan er weer normaal zonder maatregelen films bezocht worden en is het moment daar om de pas te lanceren. Het voordeel van deze pas is dat hij geldig is voor bijna alle filmvoorstellingen. Of het nu een kinderfilm is, een opera of een voorstelling in onze extra luxe Cinema Royaal. De gast krijgt met de pas €2,- korting op zijn of haar ticket. Daarnaast is de pas niet persoonsgebonden, dus hij kan ook voor het hele gezelschap aangeschaft worden.

Vanuit duurzaamheidsoogpunt is de pas volledig digitaal. Gasten kunnen de pas in de webshop voor €10,- aanschaffen en direct afrekenen. Vervolgens ontvangen ze een code waarbij ze ook direct online de korting kunnen verwerken. Ook dit was een veel gehoorde vraag waar we graag aan mee willen werken. De korting van de Vaste Landvast Gast Pas is één jaar geldig. Ook krijgen de eerste 250 gasten die een pas bestellen een gratis unieke Landvast parkeerschijf.