Voorstelling Johan Goossens in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In ‘Kleine pijntjes’ verzet cabaretier Johan Goossens zich tegen het (lichamelijke) verval. Met een mix van hilariteit en ontroering over grote idealen en alledaagse kleinigheden vermaakt hij zijn publiek. Donderdag 15 december te zien in Cascade.

Cabaretier Johan Goossens kreunt steeds vaker als hij gaat zitten en geniet stiekem van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes. Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering zorgt hij ervoor dat je jouw eigen pijntjes een avond lang vergeet.

Johan Goossens is een Nederlands cabaretier, schrijver en voormalig docent. In zijn werk komen anekdotes voor over zijn ervaringen voor de klas en zijn wederwaardigheden in zijn eigen seksleven. Hij won in 2006 het Groninger Studenten Cabaret Festival en maakte een show over Ghana, waar hij vrijwilligerswerk deed. Na het schrijven van zijn laatste bestseller ‘Jongens, ik wil nu toch echt beginnen’ is Johan als cabaretier weer terug in het theater.

Donderdag 15 december, 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro, inclusief consumptie. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Jaap Reedijk