Voorstelling cabaretier Martijn Kardol via livestream thuis te zien

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In een unieke livestream vanuit de Goudse Schouwburg speelt cabaretier Martijn Kardol op vrijdag 30 april de voorstelling ‘In Tijden van Crisis 2.0’ live voor de mensen thuis.

Dit initiatief is uniek te noemen omdat de voorstelling op verschillende plekken in de schouwburg wordt gespeeld. Martijn neemt je live mee door de schouwburg en speelt zijn voorstelling onder andere vanuit de laad- en losruimte, de orkestbak, de kleedkamers en het directiekantoor. Hiermee krijgt de kijker niet alleen de voorstelling te zien, maar ook een kijkje achter de schermen. Plekken waar het publiek normaal niet komt, een interessante rondleiding door het leegstaande theater.

In Tijden van Crisis 2.0

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat we elkaar voor het laatst de handen konden schudden. We zijn een aantal coronagolven verder, weten we steeds meer, en zijn er allerlei nieuwe varianten van het virus. Hoogste tijd dus voor een nieuwe variant van deze crisisvoorstelling; ‘In Tijden van Crisis 2.0!’  Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor de laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid. Zodra het weer kan, is deze nieuwe voorstelling te zien in theaters en buitenpodia door het hele land.

Over Martijn Kardol
Martijn Kardol won – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – zowel het Leids- als het Groninger Studenten Cabaret Festival, werd met zijn debuutprogramma ‘Bang’ genomineerd voor de Neerlands Hoop en is wekelijks te horen bij Radio Veronica. Tijdens de eerste lockdown bracht Martijn ‘In Tijden van Crisis’, een speciaal geschreven voorstelling die hij in de zomermaanden van 2020 speelde in enkele theaters, waaronder in Cascade. ‘In Tijden van Crisis 2.0’ is een vervolg hierop. De langverwachte voorstelling ‘Welkom’ zou oorspronkelijk in 2020 te zien zijn in Cascade maar werd helaas door alle maatregelen al drie keer verplaatst. Op 1 april, geen grap, moest hij opnieuw verplaatst worden. Op deze unieke manier kan Cascade deze maand toch nog een voorstelling van Martijn Kardol aanbieden. Live zal hij volgend jaar april weer in Cascade te zien zijn.

Deze online cabaretvoorstelling is te zien op vrijdag 30 april, 20.00 uur en wordt in samenwerking met verschillende theaters gestreamd, waaronder Cascade. Tickets voor de voorstelling kosten 10 euro, bestellen kan via http://bit.ly/livestreamMartijn