Vier jij Vaderdag met een filmpje?

STREEKNIEUWS – Omdat je je vader eens goed wilt verwennen is het dit weekend Vaderdagweekend bij Landvast. Speciaal voor alle vaders zetten wij de deuren van onze nieuwe Cinema Royaal open. Uiteraard is het zondag 21 juni pas Vaderdag, maar aangezien er maar beperkte plaatsen zijn dopen we de zaterdag ook alvast om tot Vaderdag.

In Cinema Royaal is film kijken net dat beetje anders. De zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Het geheel geeft een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Uiteraard hebben we ook geen concessies gedaan aan het beeld en het geluid.

De zaal is een half uur voor aanvang geopend en u mag zelf een stoel uitkiezen. Een medewerker komt voorafgaand aan de film bij u langs om u bestelling op te nemen. Ook is er een pauze tijdens de voorstelling waar het ook mogelijk is om van de borrelkaart iets te bestellen. Als u dit voorafgaand aan de film aan ons doorgeeft, staat deze in de pauze direct voor u klaar. De zaal beschikt over een eigen bar, dus ook na de film kunt u nog even gezellig met elkaar napraten.

Met de huidige voorschriften schrijven mogen er nu nog 30 gasten tegelijkertijd in de zaal. Maar met mogelijk versoepelingen hopen we dit na 1 juli uit te kunnen breiden en zo weer mensen te mogen ontvangen. In de zomermaanden vullen we de voorstellingen met veel verschillende Try-out voorstellingen.

Voor Vaderdag hebben we drie voorstellingen. Allereerst vertonen we op zaterdagavond de film ‘The Hunt’. Dit is de meest besproken film van 201, nog voordat iemand hem gezien had. Deze avond is het mogelijk om naast je drankjes een overheerlijke Spielburger te bestellen. De aanvang van deze film zal om 20.30 uur zijn, de zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

Op zondagmiddag vertonen we de nieuwe animatiefilm Big Trip, hier kan je niet alleen met je vader maar eventueel met het hele gezin naar toe. Deze film begint om 15.00 uur, waarbij de zaal om 14.30 uur geopend zal zijn. Deze voorstelling is inclusief PAPcorn.

En dan voor de zondagavond hebben we de Landvast première van de thriller ‘I See You’. De aanvang van deze film zal om 20.30 uur zijn, de zaal is ook weer een half uur voorafgaand geopend.

Er zijn voor alle voorstellingen maar beperkte plaatsen beschikbaar dus we adviseren om tijdig te reserveren. Dit kan elke dag via de telefoon op 078 6912923 of via de speciale reserveringspagina www.landvast.online/reserveren