Vernieuwd bestuurlijk managementteam PIT kinderopvang & onderwijs

STREEKNIEUWS – Na bijna 44 jaar in diverse functies gewerkt te hebben bij PIT kinderopvang & onderwijs en haar rechtsvoorgangers gaat Max van de Pol, directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar, op 13 juni 2022 met pensioen. Om alvast voor te sorteren op zijn komende vertrek en hem de gelegenheid te geven zijn kennis over te dragen, wijzigt per 1 maart a.s. de samenstelling van het bestuurlijk managementteam van PIT.

Omdat PIT het belangrijk vindt dat niet alleen kinderen, maar ook medewerkers zich blijven ontwikkelen, is Milka Barends, de huidige directeur kwaliteit&personeel 0-7 jaar, met ingang van 1 maart a.s. benoemd tot directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van kinderopvang en onderwijs en is inhoudelijk goed op de hoogte van haar nieuwe functie omdat zij jarenlang nauw samenwerkte met Max van de Pol.

Directeur Martijn Beekhof van integraal kindcentrum De Twijn in Alblasserdam neemt het stokje van Milka Barends over als directeur kwaliteit&personeel 0-7 jaar. Hij heeft de afgelopen jaren met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen gewerkt aan de realisatie van de nieuwbouw van ikc De Twijn in Alblasserdam, het eerste beweegkindcentrum van Nederland voor kinderen van 0 tot 13 jaar. “Ik ben blij PIT-collega’s deze doorgroeimogelijkheid te kunnen bieden en zo het ontwikkelrecht in de praktijk vorm te geven. Martijn en Milka zullen nauw met elkaar samenwerken,” aldus bestuurder Ad Vos van PIT.  

Van 1 maart tot 13 juni 2022 zal Max van de Pol het bestuurlijk managementteam op de achtergrond ondersteunen en zijn kennis zoveel mogelijk overdragen. “We gaan Max missen, als mens, maar ook vanwege zijn enorme inhoudelijke en historische kennis. Met de vernieuwde samenstelling verwachten we weer een sterk bestuurlijk managementteam te hebben dat klaar is voor de toekomst.”

Per 1 maart 2022 bestaat het bestuurlijk managementteam van PIT kinderopvang & onderwijs uit:

  • Ad Vos (bestuurder)
  • Martijn Beekhof (directeur kwaliteit&personeel 0-7 jaar)
  • Milka Barends (directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar)
  • Patricia Visser (directeur bedrijfsvoering)