Verkiezingen 16 maart live bij ATOS Radio en TV

ZWIJNDRECHT/HENDRIK-IDO-AMBACHT  –  Woensdag 16 maart zendt ATOS RTV vanaf 20.00 uur live de verkiezingsavond uit. Er zal live verslag worden gedaan vanaf de gemeentehuizen van Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

De tijd van de verkiezingen zijn altijd zeer belangrijk, niet alleen voor de gemeenteraadsleden en wethouders maar ook voor de kiezer zelf. De campagnetijd zit er voor de lokale politieke partijen er bijna op en dan is het aan de Ambachtse en Zwijndrechtse kiezer om te bepalen op wie ze stemmen.

Tijdens de verkiezingsavond zullen Jasper Lagendijk (Hendrik-Ido-Ambacht) en Ronald Roël (Zwijndrecht) live verslag doen vanaf de gemeentehuizen. Er zullen sfeerverslagen en interviews met de politieke kandidaten zijn. Bram de Waard zal het verslag vanuit de studio verzorgen.

De uitzending is vanaf 20.00 uur te horen op ATOS Radio op 106.1 FM en www.atosrtv.nl en te zien op ATOS TV. Via de website van ATOS RTV kan je de debatten van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht terugkijken en het laatste verkiezingsprogramma’s terugluisteren.