Nachtafsluitingen Papendrechtsebrug (N3) voor inspectie: maandag 20 tot en met woensdag 22 maart

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Rijkswaterstaat voert in de nachten van maandag 20 maart tot en met woensdag 22 maart inspectiewerkzaamheden uit aan de Papendrechtsebrug (N3). De brug is hiervoor in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer, telkens van 22.00 uur tot 05.00 uur. De brug blijft wel open voor (brom)fietsers en voetgangers. Automobilisten en vrachtwagenchauffeurs moeten rekening houden met extra reistijd.

De omleiding voor het wegverkeer is langs en boven de weg aangegeven. Het auto- en vrachtverkeer en OV wordt omgeleid via de A16/A15 bij knooppunt Ridderkerk. Schepen kunnen de brug passeren, maar moeten wel rekening houden met oponthoud als gevolg van de werkzaamheden. Hiervoor is een bericht aan de scheepvaart uitgegaan. Gevaarlijke stoffenvervoer wordt omgeleid via de A15 Gorinchem. Dit wordt ook aangegeven op de bebording. 

Advies aan weggebruikers
Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie. Houd rekening met extra reistijd. Pas, indien mogelijk, uw reisgedrag aan om vertraging door de werkzaamheden te vermijden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de fiets, het openbaar vervoer of een andere route.