Uurtje Max in ban van Roparun!

ZWIJNDRECHT – Het Pinksterweekend betekent voor Max maar één ding; Roparun! Om alvast in de sfeer te komen, staat Uurtje Max komende uitzending in het teken van de estafetteloop.

Roparun 2023
Net als vorige edities start ook Roparun editie 2023 vanuit Vliegveld Twenthe. De route wordt volledig in eigen land gelopen. Er zijn ook dit jaar weer twee routes die de teams kunnen lopen en fietsen: Noord en Zuid. Deze editie zullen 216 teams van start gaan op weg richting de Coolsingel in Rotterdam. Momenteel is bijna twee miljoen euro opgehaald voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Uurtje Max

Uurtje Max staat woensdag 24 mei 2023 in het teken van Roparun. Tijdens deze uitzending wordt teruggeblikt op editie 2022 en vooruit op komende editie. Naast feiten over de estafetteloop, worden ook echte Roparunradio-klassiekers gedraaid. Net als voorgaande jaren klinkt Roparunradio dit weekend regelmatig op ATOS Radio.

Uurtje Max is iedere woensdagavond tussen 20.00-21.00 uur te beluisteren op ATOS Radio. Presentatie is in handen van Max Oosterwijk. ATOS Radio is in de ether te ontvangen op FM via 106.1 FM, wereldwijd via de TuneIn app.