ToBe biedt online activiteiten aan voor thuis

STREEKNIEUWS – Nu iedereen veel tijd in huis doorbrengt, zorgt ToBe voor leuke, creatieve tijdsbesteding in de huizen van eigen cursisten. Zodra bleek dat het cultuurcentrum tijdelijk geen lessen en activiteiten kon organiseren op locatie, startten ToBe-docenten met het online lesgeven. Een aantal filmpjes zijn openbaar op het YouTube-kanaal van ToBe, zodat iedereen kan meedoen via de playlists: dans, kunst & design, muziek en theater.

Zoals de meeste mensen werken ook de ToBe-docenten momenteel vanuit huis. Daar bedenken ze kunst- en cultuuractiviteiten voor in de woonkamer. Zo delen ze, ter vervanging van de lessen die normaal op de leslocaties plaatsvinden, hun lessen met cursisten via social media en e-mail of geven ze les via videobellen. Naast deze online lessen delen de docenten ook challenges en andere activiteiten via Instagram, Facebook en YouTube. Op deze manier gaat het cultuurcentrum zo veel mogelijk door onder de huidige omstandigheden. Bekijk HIER bijvoorbeeld de les Kleuteratelier van docent Yarah.

Deel je eigen video met ToBe

ToBe krijgt veel positieve reacties van cursisten en regelmatig delen ze zelf ook filmpjes van wat ze doen. Heb je zelf meegedaan met een van de online activiteiten en laat je dat graag aan anderen zien? Tag ToBe cultuurcentrum dan als je je video deelt. Op facebook: @tobecultuurcentrum en op instagram: @tobe_cultuurcentrum. Mailen kan ook via klant@tobe.nl, dan kan ToBe je filmpje delen.


Social media kanalen van ToBe

Om niets te missen van de openbare, online initiatieven volg je ToBe via de onderstaande social media kanalen:

ToBe cultuurcentrum: YouTube, Instagram, Facebook
ToBe Dans: Instagram, Facebook
ToBe Jeugdtheaterschool: Instagram, Facebook
ToBe Popschool: Instagram, Facebook


Laatste nieuws over de activiteiten

ToBe hoopt iedereen over een tijdje in goede gezondheid weer op de leslocaties te kunnen ontvangen. Op www.tobe.nl staan de laatste updates over de cursussen, workshops en activiteiten van ToBe.

Heb je een vraag? Mail de Klantenservice via klant@tobe.nl, telefonisch is ToBe niet bereikbaar.