Theaterconcert van SYA in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  SYA (Suddenly Years Align) geeft het ultieme kerstconcert in ‘A Bright Starry Night’. Heerlijk om in de kerststemming te komen! Zaterdag 10 december in Cascade.

De zangeressen van SYA nemen je met hun spatzuivere, meerstemmige harmonieën mee in de ultieme kerstsfeer. De drie dames hebben een voorliefde voor country en folk. Naast hun eigen repertoire spelen en zingen ze de mooiste kerstnummers, waaronder ‘Winter Wonderland’, ‘That’s Christmas to Me’ en ‘Silent Night’. Ook klinken pareltjes als ‘Vincent (Starry, starry night)’ van Don McLean, ‘Landslide’ van Fleetwoord Mac en ‘Helplessly Hoping’ van Crosby, Stills & Nash.

De zangeressen voorzien de nummers van nieuwe arrangementen en begeleiden zichzelf op akoestische instrumenten; gitaar, piano, accordeon, dwarsfluit, basgitaar en mandoline. Ze zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Laat je verrassen door de diversiteit aan klanken, trek je kerstoutfit maar alvast uit de kast en kom genieten.

 Zaterdag 10 december, 20.15 uur. Kaarten kosten 21,50 euro, inclusief consumptie. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Richard Beukelaar