Theaterconcert van Lakshmi ‘Droom’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Zelf noemt Lakshmi haar muziek pop-noir. Ze staat bekend als een artiest die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel en muzikaal weet te vertalen. Kom vrijdag 14 oktober naar haar kijken en luisteren in Cascade.

In ‘Droom’ duikt Lakshmi met haar muzikanten in het onderbewustzijn en creëert ze een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. Een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. ‘Droom’ is een prachtig concert waarin lieflijke kleine liedjes afgewisseld worden met grootse en duistere nummers.

Lakshmi – voluit Lakshmi Swami Persaud – is artiest, zangeres, songwriter en theatermaker. Alhoewel ze al veel langer met muziek bezig is, kennen veel mensen haar door haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ in 2021. Onlangs was ze internationaal te horen in de CBS-serie ‘Charmed’ met haar nummer ‘Empty’.

Vrijdag 14 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 23 euro, inclusief drankje. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Mike Pasarella