Theaterconcert ‘Two of Us in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  ‘Two of us’ is een intiem en ontroerend eerbetoon aan twee grote songschrijvers en muzikanten; John Lennon en Paul McCartney. Vrijdag 20 januari te zien en beluisteren in Cascade.

Na het succes van hun Simon & Garfunkel theatervoorstelling storten Jop Wijlacker en Dennis Kolen zich nu op het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney met wiens songs ze beiden zijn opgegroeid. In een intieme setting nemen ze je mee op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.
De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de hechte samenwerking van het grootste en meest succesvolle schrijversduo aller tijden.

Vrijdag 20 januari 2023, 20.15 uur. Tickets kosten 23,50 euro, inclusief drankje. Kijk op de website voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Selin Gholonian