Theatercollege ‘Mens Erger Je Niet’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Tijdens deze avond houdt Milo Berlijn, gangmaker in aardigheid, ons een lachspiegel voor door ons te confronteren met onze eigen frustraties. Vrijdag 29 april in Cascade.

Als inspirerende spreker weet Milo Berlijn mensen op een prikkelende en humorvolle manier te laten inzien dat ons gedrag invloed heeft op het gedrag van een ander.  Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij tijdens het theatercollege ‘Mens erger je niet!’ zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren.

Het moet anders en dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke, gave dag hebt, heb je zelf in de hand. Milo Berlijn – al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie – staat nu in het theater. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt.   Vrijdag 29 april, 20.15 uur. Kaarten bestellen kan via de website: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen

Foto: Matthijs Becker