Theater Virus Festival: Het positieve theatervirus verspreidt zich door het land

STREEKNIEUWS – Het allereerste online huiskamerfestival ‘Gouds Virus Festival’ is een groot succes! De insteek van het online festival is om hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie te geven door een positief cultureel virus te verspreiden. Aanstaande vrijdag 17 april om 20.00 uur vindt de 5e editie van het Theater Virus Festival plaats met niemand minder dan René van Kooten, Francis van Broekhuijzen, Dutch Don’t Dance Division, De Stokerij/Anne Rats en Stef Bos.

De Goudse Schouwburg is de initiatiefnemer voor dit online festival. Theater het Kruispunt heeft zich samen met Theater De Leest (Waalwijk), ATLAS theater (Emmen) en Theater aan de Schie (Schiedam) aangesloten. Elke week is een talent van eigen bodem van die theaters te bewonderen en de co-hosting wordt vanuit dat theater verzorgd. Aankomende vrijdag is de co-host Theater aan de Schie.

De culturele sector heeft het momenteel zwaar en daarom worden de krachten gebundeld. Een samenwerking waar de deelnemende theaters erg trots op zijn!

Het festival is elke vrijdagavond geheel gratis te bekijken. De theaters vragen enkel om een donatie te doen, dat geheel naar de artiesten gaat.

Het Theater Virus Festival is via het YouTube kanaal van De Goudse Schouwburg te zien. Iedereen kan hiermee alle optredens online bekijken, er is geen account nodig. Meer informatie is te vinden via www.theaterhetkruispunt.nl/theatervirusfestival.