The Legends met Theaterconcert ‘Helden van Toen’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In hun tiende avondvullende theaterprogramma ‘Helden van Toen’ nemen The Legends het publiek mee in een tocht langs hun muzikale helden. Vrijdag 17 februari in Cascade.

Zanger/trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen al jaren het kloppende hart van de band The Legends. Samen met zangeres Tess Merlot en topmuzikanten die hun sporen op de internationale podia ruimschoots verdiend hebben, brengen ze een ode aan hun muzikale inspiratiebronnen. Het belooft een zeer diverse avond te worden met muziek van onder meer Frank Sinatra en Jacques Brel, maar ook Louis Armstrong en Stevie Wonder. Natuurlijk komen ook de echte evergreens zoals ‘Love me Tender’ en ‘One for My Baby’ weer voorbij in deze swingende show. Speciaal voor deze jubileumvoorstelling werken zij samen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij.

Gratis inleiding
Vanaf 19.15 uur vertellen Michael Varekamp en Wiboud Burkens, de muzikanten, bedenkers en producenten van The Legends, van alles over de totstandkoming van deze voorstelling. Aan de hand van leuke anekdotes krijg je zo een exclusief kijkje achter de schermen! De inleiding duurt een half uurtje, je hebt dus nog tijd voor koffie voordat de voorstelling begint. Heb je kaartjes voor deze voorstelling en wil je de inleiding graag bijwonen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: kaartverkoop@stichting-cascade.nl

Vrijdag 17 februari, 20.15 uur. Kaarten kosten 25 euro, inclusief drankje. Meer info en reserveren via de website:  www.stichting-cascade.nl.

Foto: Anouk van Nunen