Terugblik op JOTA uitzending op ATOS Radio

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 15 oktober was er een speciale uitzending van ATOS Verbindt op ATOS Radio te horen en het thema was JOTA. De uitzending werd gemaakt in samenwerking met Scouting Panoord. Op locatie bij scouting Panoord was verslaggever Linda te Veldhuis in de studio werd de uitzending gepresenteerd door Rick van der Leer en Jeroen van Breemen van Panoord en Bram de Waard van ATOS RTV.

Jeroen en Rick vertelde in de uitzending over wat scouting precies is, wat je doet op de scouting, hoe de groepen zijn ingedeeld en wat JOTA precies is. Jeroen en Rick zitten al jaren op de scouting en konden hun kennis en ervaring met diverse voorbeelden uit de praktijk goed aangeven.

Gesprek over de scouting deel 1
Gesprek over scouting deel 2

In de uitzending waren ook diverse interviews te horen. Zo werd er gebeld met Peter scouting de Ooievaarsgroep waar ook de JOTA werd georganiseerd deze week, huidige voorzitter Jeanpaul van scouting Panoord vertelde hoe het op de scouting, Oud-Panoord voorzitter Rogier vertelde over zijn tijd bij de scouting en met districtsleider Jaap sprak over wat JOTA-JOTI is.

Gesprek Peter van scouting de Ooievaarsgroep
Gesprek Jeanpaul voorzitter Panoord
Gesprek Rogier oud voorzitter Panoord
Gesprek Jaap Moorman districtsleider

Verslaggever Linda te Veldhuis deed verslag vanaf scouting Panoord. Ze interviewde de kinderen die daar bezig waren met de JOTA activiteiten, keek bij de zendmast van 16 meter die de scouting afgelopen week zelf heeft gemaakt en interviewde met zendamateur Peter.

Gesprek Sam Levi Ivan en Joris
Gesprek zendamateur Peter
Gesprek Patricia en Esmeralda leiding scouting Panoord

Tot slot kwamen Sam, Timo, Thomas en Fayanne langs in de studio. Ze werden geïnterviewde over hoe ze het vinden om op scouting te zitten, welke activiteiten ze het leukst vinden en hoelang ze op de scouting zitten.

Gesprek deel 1 Sam en Timo
Gesprek deel 2 Sam en Timo
Gesprek Thomas en Fayanne
Gesprek Davy en Marjolein

Ben je geïnteresseerd in de foto’s of meer informatie over scouting Panoord kijk op de facebookpagina of de website van de Panoord