Terugblik op collegeprogramma ‘Gewoon Ambacht’ aan raad uitgereikt

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Afgelopen maandag was de laatste raadsvergadering van deze raad. Op 14,15 en 16 maart gaat Hendrik-Ido-Ambacht naar de stembus om een nieuwe raad te kiezen. Tijdens deze laatste raadvergadering overhandigde het college een boekje aan de raadsleden met daarin een terugblik op de afgelopen vier jaar.  

Bij de start van deze raad en dit college in 2018 vertaalde het college de ambities van de raad in een coalitieprogramma. Dit coalitieprogramma heette ‘Gewoon Ambacht’ en beschreef de plannen voor Hendrik-Ido-Ambacht in de periode 2018-2022.

Terugblik op 2018-2022

Het college blikt nu in beeld en woord terug op de afgelopen vier jaar. Welke plannen zijn uitgevoerd en welke resultaten leverden dit op. Corona was van invloed op een groot gedeelte van de collegeperiode. Toch kunnen we zeggen dat veel ambities zijn waargemaakt. Dit kregen we samen met onze inwoners, ondernemers, vrijwilligers en verenigingen voor elkaar.

Het boekje is online te vinden op www.h-i-ambacht.nl. Of u kunt een exemplaar meenemen van de leestafel in het gemeentehuis. Daarnaast staat er deze week in de Brug ook een korte foto-impressie van de afgelopen vier jaar.

Toekomst

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadverkiezingen. U stemt dan voor een nieuwe gemeenteraad. Zo bepaalt u indirect mee over de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht. U stemt toch ook?

Foto: Cees van Meerten