Sven Ratzke met Muzikale ode aan David Bowie in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  ‘Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen’, kopte Trouw in een sterrenrecensie over het theaterconcert ‘Where Are We Now’. Vrijdag 20 mei kan je van deze spectaculaire show genieten in Cascade.

Dat Sven Ratzke één van de beste David Bowie-vertolkers is, bewijst hij opnieuw met zijn nieuwste show ‘Where Are We Now’Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod. Klassiekers als ‘Heroes’ en ‘Ashes to Ashes’, maar ook juweeltjes als ‘Life on Mars?’ stralen in prachtige nieuwe arrangementen.

Sven Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Hij neemt je mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. Feiten, fictie, anekdotes en onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel. Na staande ovaties en lovende recensies bij shows in Australië, Europa en New York is Ratzke terug in Nederland en kunnen we ook in Ambacht genieten van de mooiste Bowie-pareltjes! Vrijdag 20 mei, 20.15 uur. Meer info en kaarten reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Foto: Hanneke Wetzer