Succesvolle actieweek De Wijngaard: #doeslief

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs zijn de kinderen hard aan de slag geweest in het kader van de #doeslief actieweek. Met een geweldig resultaat!

Onder het motto ‘samen voor een ander’ hebben ze zoveel mogelijk statiegeldflessen opgehaald voor Stichting Jarige Job. Dankzij hun grote inzet en betrokkenheid brachten de kinderen het prachtige bedrag van 887,87 euro bijeen. Dit betekent dat 25 kinderen die jarig zijn blij kunnen worden gemaakt met een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat zij nodig hebben om een echte verjaardag te vieren, zowel thuis als op school.

Maar er was meer. De kinderen hebben ook vrolijke en lieve kaarten gemaakt voor familie en bewoners van de Blije Borgh en SophiaStaete. Zo werden zij zich ervan bewust dat veel mensen in deze bijzondere tijd vaak alleen thuis zijn. “De kinderen zijn enthousiast over alle acties. Ze vinden het zo leuk om dit voor iemand te kunnen doen! Fijn dat we op deze manier mensen een extra hart onder de riem hebben kunnen steken,” aldus Lisette van Diggelen, lid van de projectgroep actieweek van kindcentrum De Wijngaard.