Tafelronde 140 Alblasserwaard doet schenking aan RTV Papendrecht

PAPENDRECHT – De Tafelronde 140 Alblasserwaard heeft de Papendrechtse lokale omroep een bedrag van 1000 euro geschonken. De cheque werd dinsdag overhandigd aan presentatrice Cora Vastenouw tijdens haar programma ‘Trots op Papendrecht’.

Toine van den Berg, penningmeester van de Tafelronde, was te gast in de eerste afleveringvan ‘ToP’ die werd uitgezonden vanuit de nieuwe studio van RTP Papendrecht aan de Kattestaart. Hij vertelde daarin over de activiteiten van de Tafelronde. ‘Kids and Cars’ is zo’n activiteit, net als de ontvangst van Sinterklaas in Papendrecht en het nieuwe bierfestival. Deze evenementen en meer worden georganiseerd om geld op te halen voor goede doelen.

Goed doel
De leden van de Tafelronde besloten onlangs dat ook RTVP zo’n goed doel was. De omroep is net verhuisd en een verhuizing kost veel geld. De Tafelronde heeft de aanschaf mogelijk gemaakt van een NAS, onderdeel van het digitale netwerk van de omroep, waar veel data op worden bewaard. Bij monde van voorzitter Hans Hulswit liet de omroep weten heel dankbaar te zijn voor de gift. “Ook zonder dit gebaar zouden wij goede banden willen met de Tafelronde, maar dit gebaar wordt door ons bijzonder gewaardeerd.”

Bron mediapartner RTV Papendrecht